Now Reading:
Drage žene, odazovite se ‘Doručku za žene’ uz zanimljivo predavanje
Full Article 2 minutes read

Drage žene, odazovite se ‘Doručku za žene’ uz zanimljivo predavanje

zene

U subotu 5. listopada, u hotelu Turist od 9:30-12 sati održat će se “Doručak za žene”u organizaciji Udruge Doručak za žene Varaždin.

Projekt “Doručak za žene ” je nastao u Švicarskoj 1983. kao odgovor na specifične potrebe žena svih životnih dobi da izađu iz uobičajenih okvira svakodnevice i u opuštenoj atmosferi razgovaraju o životnim i vjerskim pitanjima i problemima te da pronađu i zauzmu svoje mjesto u obitelji i društvu.

Inicijativa se vrlo brzo proširila po Njemačkoj, Austriji i drugim europskim zemljama, a već se više godina organizira i u Hrvatskoj: u Zagrebu, Karlovcu, Čakovcu, Vukovaru, a ove godine po prvi puta i u Varaždinu. Prvi varaždinski Doručak je bio 6. travnja ove godine, a sada najavljujemo i drugi.

Uključuje pravi doručak-hranu, piće, kolače i prigodan program. Predavanje je intrigantno, na temu koja zanima svaku ženu, a to je “Utrka života”. Govornica je Vanja Bule, mlada žena, s MBA diplomom Regent University te volonterka i inicijator raznih projekata, između ostalih Superknjiga, inovativna i zanimljiva metoda rada s djecom.

Participacija za sudionice je 50,00 kuna, a cijeli program je popraćen glazbom te vrijednim tombolama naših donatora.

www.sjever.hr/aktualno.hr 03.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.