Now Reading:
VARAŽDINSKI POLITIČAR PONOVNO DOKAZAO NEVIĐENU SNAGU I IZDRŽLJIVOST: U deset sati savladao 61 kilometar dugu stazu i preživio
Full Article 2 minutes read

VARAŽDINSKI POLITIČAR PONOVNO DOKAZAO NEVIĐENU SNAGU I IZDRŽLJIVOST: U deset sati savladao 61 kilometar dugu stazu i preživio

habijan

U subotu je u Istri održano 6. izdanje Valamar trail running utrke sa startom i ciljem u Valamar Collection Girandella Resortu. Radi se o utrci trčanja u prirodi po označenim stazama, a sastoji se od 3 utrke razvrstanih po različitim dužinama, od kratkog i slatkog GREEN sve do prestižne RED.

-Ova trkačka avantura namijenjena je svima – od vrhunskih trail trkača do rekreativaca. Sve staze prostiru se u predivnoj prirodi Labina i Rapca s očaravajućim pogledom na Istru, Kvarnerski zaljev i otoke. Osim u prekrasnim vidicima natjecatelji mogu uživati i u šarmantnim kamenitim ulicama starog grada Labina i slikovitim zaseocima diljem staze – stoji u bajkovitom opisu ove utrke.

A dio te “bajke” bio je i predsjednik Gradskog vijeća i prvi čovjek varaždinskog HDZ-a Damir Habijan koji se ni manje ni više okušao na najduljoj dionici, onoj od 61,1 km. I preživio je. Uspio je ovu dionicu savladati za manje od deset sati, točnije za 9 sati, 51 minutu i 52 sekunde. Koliko je bilo iscrpljujuće vidi se i po njegovom ulasku u cilj. Ovime je Habijan ponovno pokazao da je jedan od najizdržljivijih, ne samo varaždinskih, već i hrvatskih političara.

s.kalajdžija/sjever.hr 29.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.