Now Reading:
Poznata poduzetnica iz Varaždinskih Toplica u hotelskoj sobi u u Nürnbergu naišla na svoj proizvod – “to je poseban osjećaj”
Full Article 2 minutes read

Poznata poduzetnica iz Varaždinskih Toplica u hotelskoj sobi u u Nürnbergu naišla na svoj proizvod – “to je poseban osjećaj”

cecelja

Sajam InDizajn spona između dizajnera i industrije istaknuto je na otvaranju u četvrtak ovogodišnjeg sajma InDizajn 2019. Organizatorica sajma Mirjana Mikulec je naglasila da su uz pomoć preko 80 izlagača i ove godine pripremili bogat sadržaj.

„Svi naši izlagači imaju itekako što za ponuditi. Svake godine nam nude novitete i inovacije u dizajnu i uvjerena sam da će svaki posjetitelj s užitkom pogledati što su nam pripremili za ovogodišnji sajam“, kazala je Mikulec.

Među izlagačima se našla i poznata poduzetnica Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda s preko 200 zaposlenih, čiji kreveti i madraci idu u izvoz diljem svijeta.

„Sajmovi su nam uvijek dobra prilika za prezentaciju jer tu ljudi mogu iz prve ruke osjetiti kvalitetu naših proizvoda. Mi nismo softveraši, ali puno izvozimo, oko 80 posto ukupne proizvodnje. Opremamo najveće svjetske lance hotela, evo prošli tjedan sam bila u Nürnbergu i spavala u hotelu, u svom krevetu, na svom madracu, to je poseban osjećaj. Inače smo asortiman podijelili na pet grupa proizvoda, uz opremanje hotela imamo i individualan pristup gdje naše inovacije dolaze do izražaja, tu je i dječji program, linija za nautiku te izvrstan medicinski program. Probitak na najzahtjevnija tržišta možemo zahvaliti inovativnosti“, pojašnjava Cecelja, a da njena tvrtka radi upravo to dokazuju i brojne nagrade koje su za inovativnost dobivali od SAD-a do Južne Koreje.

www.sjever.hr 27.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.