Now Reading:
Grad Klanjec partner Občini Starše u programu Europa za građane
Full Article 2 minutes read

Grad Klanjec partner Občini Starše u programu Europa za građane

klanjec

U prijateljskoj slovenskoj Općini Starše održan je od 20. – 22. rujna susret partnera u okviru projekta u programu Europa za građane.

Nastavak je to višegodišnje suradnje Grada Klanjca i ove slovenske općine, a ovogodišnjem susretu koji je održan Staršama prisustvovali su gradonačelnik Zlatko Brlek, gradski vijećnik Toni Bogović i ravnateljica Gradske knjižnice “Antun Mihanović” Maja Vukina Bogović.

Zajedno s domaćinima i partnerima iz hrvatskih općina Mala Subotica, Donja Voća i Kolan, Marktgemeinde Preding iz Austrije, Doboja iz BIH, Comune di Venzone iz Italije i Gornjeg Milanovca iz Srbije sudjelovali su na konferenciji pod nazivom “Mednarodna socializacija stigmatiziranih oseb, skozi prostovoljstvo v mali občini”, ali i manifestaciji Pozdrav jeseni čije su posebnosti berba te povorka traktora.

U petak 20. rujna folklorna pjevačka skupina i tamburaška sekcija KUD-a “Antun Mihanović” sudjelovale su na “Glasbeno-kulturnom srečanju prostovoljcev” u Loki te slovenskoj publici predstavili dio hrvatskog glazbenog blaga. Bila je to ujedno i prigoda za srdačan susret sa slovenskim glazbenim amaterima koji su nastupali na ovom susretu.

www.sjever.hr/klanjec.hr 23.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.