Now Reading:
Ljeto nam se vratilo? Pogledajte kakvi nas dani očekuju!
Full Article 2 minutes read

Ljeto nam se vratilo? Pogledajte kakvi nas dani očekuju!

Iako se prema jutarnjim temperaturama, odnosno magli koja je gotovo neizbježna, može zaključiti da nam je jesen sve bliže, dani su ponovo prekrasni – sunčani i topli. Ako je vjerovati prognostičarima, bit će tako i u nastavku tjedna.

Danas će diljem zemlje biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Mjestimice može pasti malo kiše, i to uglavnom na istoku i jugu. Najviše sunčanog vremena bit će na sjevernom Jadranu.
Ujutro u unutrašnjosti mjestimice kratkotrajna magla. Zapuhat će umjeren sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura danas će biti između 25 i 30 °C, u gorju malo niža.

U nastavku tjedna

U unutrašnjosti idućih dana djelomice ili pretežno sunčano i stabilno te danju toplo. Ujutro mjestimice magla ili sumaglica. Vjetar većinom slab. Na Jadranu pretežno sunčano i danju vrlo toplo. U noći i ujutro puhat će umjerena i jaka bura, a danju zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Biometeorološka prognoza za četvrtak

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. U prijepodnevnim satima, na krajnjem istoku i jugu zemlje, moguće su manje tegobe kod vrlo osjetljivih meteoropata. U drugom dijelu dana tegobe će slabiti i u cijeloj zemlji ne bi trebalo biti poteškoća uzrokovanih vremenom.

A,Kučić/Sjever.hr/DHMZ

12.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.