Now Reading:
NAJAVA: Zahvala jeseni u Klanjcu 2019. za manje od mjesec dana
Full Article 2 minutes read

NAJAVA: Zahvala jeseni u Klanjcu 2019. za manje od mjesec dana

zahvala jeseni u klanjcu

Još manje od mjesec dana… pripreme traju… rezervirajte prvi vikend u listopadu za nas…

Ako volite Zagorje u jesen, dobro društvo, opuštenu atmosferu i fine domaće delicije, bit ćete i ove godine s nama u Klanjcu na manifestaciji „Zahvala jeseni 2019.“ 

Od 4. do 6. listopada 2019. Grad Klanjec će po osamnaesti put srdačno otvoriti svoja vrata i s radošću dočekati sve svoje posjetitelje, a naš stari trg pri Mihanoviću postaje mjesto pozitivnih vibracija, samo dobre energije i druženja s dragim ljudima.

Program i ove godine započinjemo u petak u 19:00 sati tradicionalnim kulturno-glazbenim programom „Klanjec moj grad“ uz dvije vrlo zanimljive likovne izložbe i još pokoje iznenađenje.

U subotu i nedjelju od 14 sati na našoj promenadi čekaju vas najbolji zagorski OPG-ovi, tradicijski zanatlije, ali i brojni kreativni hobisti na čijim ćete izložbeno-prodajnim štandićima sigurno pronaći nešto što ćete poželjeti odnijeti doma.

Za sve one sportske tipove ide u subotu i 4. biciklijada “Zahvala jeseni u Klanjcu” čiji je start u 12:00 sati na Trgu Antuna Mihanovića, nakon čega slijedi otprilike 46 km ugodne vožnje prelijepim zagorskim krajem Turističkog područja Tuhlja, Klanjca i Velikog Trgovišća.

Čeka nas i 5. susret kulturnih amatera pod nazivom „Zapleši i zapjevaj u kraju „Lijepe naše“ s brojnim kulturno-umjetničkim društvima i amaterskim glazbenim skupinama.
Za naše najmlađe bit će tu art i zabavni park, kazališna predstava, ulični zabavljači….
U nedjelju poslijepodne družimo se s našim klincima kojima prepuštamo veliku pozornicu za male, slatke nastupe… 

Od koncerata ... u subotu nam dolazi CRVENA JABUKA,  a u nedjelju THE FRAJLE…

www.sjever.hr/klanjec.hr 11.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.