Now Reading:
Zagreb povećava turističku pristojbu; evo koliko će iznositi
Full Article 2 minutes read

Zagreb povećava turističku pristojbu; evo koliko će iznositi

zagreb

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine u srijedu su većinom glasova prihvatili odluku o visini turističke pristojbe za 2020. koja se povećava za noćenja u smještajnom objektu u kojem se obavlja ugostiteljska djelatnost i za osobe koje pružaju usluge smještaja u domaćinstvu po krevetu.

Visina pristojbe za noćenja u smještajnom objektu u kojem se obavlja ugostiteljska djelatnost povećava se s dosadašnjih deset na 12 kuna, a godišnji paušalni iznos turističke pristojbe za osobe koje pružaju usluge smještaja u domaćinstvu po krevetu povećava se s dosadašnjih 345 kuna na 400 kuna. Visine ostalih turističkih pristojbi se ne mijenjaju i ostaju iste na razini 2018.

Visina turističke pristojbe za osobe koje koriste uslugu noćenja u kampovima po osobi i noćenju iznosi osam kuna. Visina godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu po krevetu iznosi 345 kuna – više čitajte na…https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/zagreb-povecava-turisticku-pristojbu-evo-koliko-ce-iznositi-20190904

www.sjever.hr/T portal 05.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.