Now Reading:
Konzum i Kaufland prvi dan škole daju slobodan dan roditeljima prvašića
Full Article 3 minutes read

Konzum i Kaufland prvi dan škole daju slobodan dan roditeljima prvašića

konzum

-Našim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole osiguravamo slobodan radni dan u ponedjeljak 9. rujna, na prvi dan nastave nove školske godine – objavljeno je na službenim mrežnim stranicama Konzuma.

-Na taj način omogućavamo roditeljima prvašića da na ovaj veliki dan budu uz svoje mališane, podijele s njima sve doživljaje i pruže im važnu podršku – stoji u objavi.

Podsjećaju kako su slobodan radni dan za roditelje prvašića uveli prije četiri godine te je dosad taj dan iskoristilo 1.060 zaposlenika, dok će ga ove godine iskoristiti 298 zaposlenika čijih 303 djece kreće u prvi razred osnovne škole.

-S kolegicama i kolegama koji su roditelji prvašića dijelimo ushićenje u iščekivanju njihovog velikog dana te pružamo podršku omogućavajući im da taj dan provedu zajedno te ga ispune radosnim trenucima i stvore lijepe uspomene – poručuju iz Konzuma.

No, nije Konzum jedini trgovački lanaca koji se odlučio na ovakav korak. Isto će napraviti i Kaufland.

“S obzirom na to da je prvi dan škole najvažniji dan u rujnu, roditeljima prvašića omogućeno je da taj dan ostanu kod kuće i otprate dijete u školu, pa će im tako u ponedjeljak 9. rujna biti osiguran plaćeni dopust”, najavili su dan kasnije iz Kauflanda, ali su i naglasili kako oni na “svoje djelatnike roditelje misle cijele godine”.

“Sve novorođene bebe Kaufland redovito daruje prigodnim poklon paketom, a majkama i očevima koji se vrate s rodiljnog dopusta nastoji se što više olakšati povratak na posao nudeći im mogućnost da prvi mjesec rade pola radnog vremena ili skraćeno. Darivanje se redovito odvija i u prosincu, kada se prigodnim blagdanskim poklonima uveseljavaju i djeca i roditelji” – doznajemo u Kauflandu.

s.kalajdžija/sjever.hr 11.00.2019.

Input your search keywords and press Enter.