Now Reading:
Potpisan ugovor za adaptaciju prostora hidroterapije u Specijalnoj bolnici Stubičke Toplice u iznos 1,42 milijuna kuna
Full Article 3 minutes read

Potpisan ugovor za adaptaciju prostora hidroterapije u Specijalnoj bolnici Stubičke Toplice u iznos 1,42 milijuna kuna

ugovor st toplice

Danas je u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice potpisan ugovor o nabavi radova za adaptaciju prostora hidroterapije. Potpisivanju ugovora nazočili su župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak, ravnatelj bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice dr. Davor Gredičak.

Ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju dr. Davor Gredičak izjavio je kako nakon velike investicije, uređenje vanjskog bazena, otvaraju novo radilište, rekonstrukciju dijela hidroterapije koja je u dosta derutnom stanju. “Radi se o investiciji vrijednoj 1,42 milijuna kuna. Izvor sredstava osiguranih za investiciju su decentralizirana sredstva Krapinsko-zagorske županije pola milijuna kuna i milijun kuna vlastita sredstva bolnice. Ovo je direktna investicija za korisnike HZZO-a”, dodao je ravnatelj Gredičak.

Načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak rekao je kako će se ovim projektom usluga podići na još jednu razinu više za sve korisnike HZZO-a što znači da će biti pristupačna svima.

“Ova investicija je jako bitna jer je ciljana upravo za korisnike usluga HZZO-a što znači da će kvaliteta usluge sa dogradnjom i adaptacijom hidroterapije biti pomak za sve pacijente koji koriste usluge Specijalne bolnice. S obzirom na investicije koje smo imali u posljednjih nekoliko godina za povećanje kvalitete usluge, ovo je bitno kada govorimo o Krapinsko-zagorskoj županiji kao centru izvrsnosti zdravstvenog turizma kao i sa aspekta nove investicije koja će biti u ukupnoj vrijednosti 150 milijuna kuna i kako bi se priča kupališta vratila u Stubičke Toplice”, izjavio je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Radovi počinju kroz 7 dana od potpisivanja ugovora, a trajati će 120 kalendarskih dana.

m.sopek/sjever.hr 26.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.