Now Reading:
Bogati program i brojni posjetitelji na drugom danu 14. Renesansnog festivala
Full Article 2 minutes read

Bogati program i brojni posjetitelji na drugom danu 14. Renesansnog festivala

renesansni

Drugog dana 14. Renesansnog festivala mnogobrojni posjetitelji vratili su se u prošlost bogatim programom koji se odvijao na Gradskim bedemima.

Konjički turnir slovačkih vitezova Hector, prikazi borbe viteških skupina Opolskie Bractwo Rvcesrkie iz Poljske i Markus M iz Češke, vatreni show koprivničkih mušketira, koncert češkog srednjevjekovnog sastava Bohemian Bards, kuhanje piva od koprive, prolazak kroz drveni labirint samo su neke od atrakcija u kojima posjetitelji iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva mogu uživati tijekom ovog vikenda.

Brojne izlagače i skupine na festivalu obišao je i danas koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić sa svojim zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec te predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom, a pridružili su im se i gosti gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić,  gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i zastupnik u njemačkom Bundestagu Josip Juratović.

Priliku da posjeti Koprivnicu i uživa u bogatom programu Renesansnog festivala te druženju s građanima iskoristio je i predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović sa suradnicima.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 24.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.