Now Reading:
Tradicionalno druženje umirovljenika Murskog Središća i Lendave
Full Article 2 minutes read

Tradicionalno druženje umirovljenika Murskog Središća i Lendave

umirovljenici m sredisce

U prekrasnom krajoliku ribnjaka „Zalešće“ svoje tradicionalno druženje jučer su održali članovi Podružnice umirovljenika Mursko Središće te istovjetne udruge iz susjedne Lendave. Na druženju je bio nazočan i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

Suradnja Grada s Podružnicom umirovljenika svake godine je sve bolja i bolja, a što je posebice važno zbog dobrobiti starije populacije. Prije više godina udruga se uselila u nove prostorije, uz to je dobila na korištenje salu za društvene namjene na bivšoj autobusnoj postaji, uredila se viseća kuglana te streljana za zračne puške.

Grad također pomaže udruzi kod nabavke potrebitih sportskih rekvizita i dodjeljuje im godišnju donaciju za njihovo djelovanje. Svi umirovljenici s manjim mirovinama s područja grada dobivaju bonove za Uskrs i Božić.

Podružnica se uključuje u razne gradske aktivnosti te im je gradonačelnik na tome zahvalio. Današnji susret naročito je važan jer su ove godine Grad Mursko Središće i Općina Lendava potpisali Sporazum o suradnji koji će zasigurno produbiti suradnju ove dvije udruge koji već dugi niz godina egzistira. Dio druženja bio je i sportskog karaktera.

www.sjever.hr 23.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.