Now Reading:
Ne propustite i ove godine poznati ‘Ludbreški sejem’ – evo što vas sve očekuje
Full Article 2 minutes read

Ne propustite i ove godine poznati ‘Ludbreški sejem’ – evo što vas sve očekuje

Ludbreški sejem

U četvrtak 29. kolovoza u sklopu manifestacije “Dani ludbreške Svete nedjelje” biti će otvoreni 27. “Ludbreški sejem”. Manifestacija je to koja već godinama okuplja lokalne gospodarstvenike, stvara poduzetničke prilike, povezuje partnera i jača poduzetničke kapacitete poduzetnika te obrtnika.
Programu otvorenja na Trgu Svetog Trojstva prethodit će “Poslovni forum” koji u prostoru Centra za kulturu i informiranje počinje u 15 sati. U sklopu foruma bit će riječi o temama vezanim uz GDPR, e-račune i registar stvarnih vlasnika.
U 17 sati na Trgu Svetog Trojstva bit će svečano otvorenje “Ludbreškog sejma” na kojem će ove godine izlagati stotinjak izlagača. U programu otvorenja sudjeluju “Ludbreške mažoretkinje”, a održat će se i revija frizura. Uz raznovrsnost frizura, posjetitelji će imati priliku upoznati se i s kolekcijom torbica tvrtke “Galko”. Program otvorenja završit će tradicionalnom “Gastro” izložbom u hotelu Amalia za koju je ulaz 30 kuna.
Dan kasnije, u petak 30. kolovoza na Trgu Svetog Trojstva održat će se etno gastro izložba na kojoj će se okupiti obrtnici iz svih krajeva Hrvatske koji će pripremiti stara, popularna jela koja su dio tradicije u njihovim sredinama. Hrana će biti besplatno podijeljena građanima.

sjever.hr

23.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.