Now Reading:
FOTO: Varaždinsku županiju posjetila delegacija Grada Belišća
Full Article 2 minutes read

FOTO: Varaždinsku županiju posjetila delegacija Grada Belišća

U sklopu posjete Općini Cestica, delegacija Grada Belišća na čelu sa zamjenicom gradonačelnika Ljerkom Vučković posjetila je i Županijsku palaču gdje su im zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin priredili prijem te ih tom prigodom upoznali s bogatom poviješću Varaždinske županije, ali i projektima koje županijska vlast provodi na mnogim područjima. Uz delegaciju Belišća u kojoj su uz već navedenu zamjenicu gradonačelnika bili ravnatelji te mnogih kulturnih institucija te direktori tvrtki s područja Belišća, prijemu su nazočili i predstavnici Općine Cestica na čelu s načelnikom Mirkom Korotajem.

Zaželjevši svima ugodnu dobrodošlicu zamjenik župana Paljak je naznačio kako je Varaždinska županija najstarija hrvatska županija u kojoj se spaja bogata povijest, sadržajna sadašnjost i prosperitetna budućnost, istaknuvši doseg u dizanju obrazovnog standarda u Županiji, dok je zamjenik župana Vugrin goste upoznao s ulaganjima koje Županija provodi posljednje dvije godine. Direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini u svojoj je prezentaciji predstavio turističku ponudu, realizirane projekte te rezultate koje Županija bilježi na području turizma u posljednje dvije godine.

Zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković zahvalila se na prijemu te je naglasila kako je Varaždinska županija primjer mnogima u realizaciji projekata i programa, poglavito na području korištenja EU fondova.

-Zaista je lijepo i ugodno doći u Varaždinsku županiju, vidjeti što se sve ovdje radi te čuti iskustva koja i mi možemo primijeniti na nekim područjima – zaključila je zamjenica gradonačelnika.

sjever.hr

23.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.