Now Reading:
Biskupi s ludbreškim gradonačelnikom
Full Article 2 minutes read

Biskupi s ludbreškim gradonačelnikom

Ludbreg

Obzirom da Grad Ludbreg i Varaždinska biskupija zajedno organiziraju manifestaciju Dani ludbreške Svete nedjelje, a ostvaruju suradnju i kroz brojne druge projekte, gradonačelnik Dubravko Bilić pozvao je dosadašnjeg biskupa mons. Josipa Mrzljaka kao i novoimenovanog biskupa mons. Božu Radoša na sastanak kojim je označen kraj jedne dugogodišnje suradnje kao i početak nove.
– Zahvaljujemo vam na suradnji koju smo proteklih godina ostvarili u realizaciji zajedničkih projekata. Međusobno povjerenje i uzajamno poštovanje bili su temelj naše dobre suradnje. Vaša susretljivost i pomoć često nam je bila znak da radimo dobro i da je put koji smo odabrali ispravan. Putevi nam se sada razilaze, ali u Gradu Ludbregu uvijek imate prijatelja – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić te poželio jednako kvalitetan nastavak suradnje.
Biskup Mrzljak naglasio je kako je bio ugodno iznenađen pozivom te je zaključio kako je Ludbreg odlično mjesto za sastanak svih zajedno.
Sastanku u Gradu Ludbregu nazočio je i mons. Josip Đurkan, ludbreški župnik, Marko Domiter, tajnik varaždinskog biskupa, Antun Šimić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ludbrega, Irena Kučina, privremena pročelnica Upravnog odjela za financije i komunalni sustav Grada Ludbrega, i Erina Stančin, privremena pročelnica Upravnog odjela za razvojne projekte, društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Grada Ludbrega.

sjever.hr

21.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.