Now Reading:
Potpisan ugovor za izgradnju ceste u ulici Slatine u Murskom Središću
Full Article 2 minutes read

Potpisan ugovor za izgradnju ceste u ulici Slatine u Murskom Središću

mursko središće tegra

Na lokaciji Slatine u Murskom Središću gradi se novi gradski dječji vrtić europskim sredstvima iz mjere 7.4.1. vrijedan 9,2 milijuna kuna te će tako u Gradu – prijatelju djece na koji status su u Gradu Mursko Središće posebno ponosni djeca dobiti puno bolje i moderne uvjete boravka. Također se uz novi vrtić otvara šest novih gradilišta do kojih mora doći nova cesta i svi komunalni priključci.

Do novog vrtića i novih stambenih gradilišta potrebno je izraditi i novu cestu jer postojeća nikako ne zadovoljava standarde, a i ne postoji parkiralište. U proračunu Grada osigurana su sredstva u iznosu od 2 milijuna kuna te je na kolegiju gradonačelnika krajem svibnja dati nalog gradskim službama da se pokrene postupka javne nabave za uređenje ceste prema vrtiću.

Grad Mursko Središće početkom lipnja pokrenuo je postupak javne nabave za Izgradnju ceste u ulici Slatine te je na isto pristigla jedna ponuda od tvrtke Tegra d.o.o. iz Čakovca.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i predsjednik uprave tvrtke Tegra d.o.o. Ivan Kolarić potpisali su Ugovor o izvođenju radova na Izgradnji ceste u ulici Slatine prema projektnoj dokumentaciji i dozvolama u iznosu od 1.998.504,86 kuna s uključenim PDV-om. Sredstva za financiranje realizacije Projekta osigurana su u proračunu Grada Mursko Središće za 2019. godinu.

www.sjever.hr 19.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.