Now Reading:
Ekskluzivni koncerti i hit kazališne komedije na Špancirfestu kod vile Bedeković
Full Article 1 minutes read

Ekskluzivni koncerti i hit kazališne komedije na Špancirfestu kod vile Bedeković

Špancirfest

Vila Bedeković, jedna je od najljepših i najromantičnijih pozornica u Hrvatskoj, na Špancirfestu u Varaždinu ugošćuje ekskluzivne, intimne i posebno pripremljene koncerte i ponajbolje kazališne komedije.
Za glazbeni dio programa kod ove ljepotice pobrinut će se Božo Vrećo i The Frajle prvog te Tomislav Mužek & Trio odnosno Četiri tenora i Tamburaški ansambl Centra tradicijske kulture drugog festivalskog vikenda.
Ljubitelji kazališta moći će u danima tjedna uživati u predstavama “Pod hitno na hitnu” Kerekesh teatra, “Ništa ljubav, samo sex” i “Samo preko njega mrtvog” Lude kuće iz Zagreba, “Šta me snađe” popularne Anđelke Prpić, “Bogi Ivač znova” HNK-a u Varaždinu te “Kako je počeo rat na mom otoku” GK Gavella i HNK u Šibeniku.
Vila Bedeković je i jedina pozornica Špancirfesta za koju se naplaćuju ulaznice, a njih je, zbog ekskluzivnosti i ograničenog kapaciteta, sve manje. Stoga organizatori podsjećaju ljubitelje glazbe i kazališta da na vrijeme osiguraju karte za jednu od atrakcija ove romantične pozornice. Ulaznice su dostupne u sustavu EVENTIM ili izravnu putem web stranice Špancirfesta.

sjever.hr

17.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.