Now Reading:
Gradonačelnik Bandić ispratio djecu na ljetovanje
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnik Bandić ispratio djecu na ljetovanje

Zagreb

Jutros su na besplatno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba krenule dvije skupine osnovnoškolske djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja – prva grupa u odmaralište Cvrčak u Dugoj Uvali, a druga u odmaralište Stoimena u Crikvenici.
Na put ih je, tradicionalno, ispratio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zaželjevši im sretan put te dobru zabavu na ljetovanju.
– Neka djeca nikada ne bi vidjela more da nema mjere Gradskog ureda za socijalnu zaštitu koji brine o osjetljivim skupinama. Zahvaljujući jasnoj, transparentnoj, poštenoj, odgovornoj i solidarnoj politici Grada Zagreba, koju provodim već dvadesetu godinu, Zagreb je grad u kojem svi imaju jednake mogućnosti – rekao je gradonačelnik.
Ove će godine na hrvatskom Jadranu u odmaralištima Zagrebačkog holding ljetovati ukupno 1025 djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja. Ljetovanje u trajanju od sedam dana je potpuno besplatno, a mališanima je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna obroka i jednim međuobrokom, uz razne pedagoške sadržaje, nadzor stručnih suradnika te 24-satnu zdravstvenu skrb.

sjever.hr

06.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.