Now Reading:
KOPRIVNICA SE ŠIRI – uskoro moguća gradnja novih stambenih objekata
Full Article 2 minutes read

KOPRIVNICA SE ŠIRI – uskoro moguća gradnja novih stambenih objekata

zgrada koprivnica

Radove koji su započeli 15. srpnja na izgradnji vodoopskrbne i kanalizacijske mreže na području mjesnog odbora Lenišće, danas je u pratnji predsjednika Uprave Koprivničkih voda Zdravka Petrasa obišao koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Novi sustav javne vodoopskrbe spaja se na vodovodnu mrežu Trga Eugena Kumičića i na već izgrađenu vodovodnu mrežu Trga Zlate Bartl, a biti će izgrađen od PEHD cijevi promjera 160 mm u dužini od 400 metara zajedno s pripadajućim novim priključcima.
Novi sustav javne odvodnje izgraditi će se u duljini od 300 m od rebrastih polipropilenskih cijevi promjera DN 400 mm, zajedno s pripadajućim novim priključcima.

Ukupna vrijednost investicije koja se planira realizirati u ovoj godini je 940.000,00 kuna bez PDV-a.
Ugovoreni izvođač radova je Koming d.o.o. Koprivnica, a predviđeni rok završetka je početak rujna 2019. godine. Stručni nadzor na radovima provodi GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica.

Završetkom ove investicije, ujedno završava i opremanje spomenutog područja mjesnog odbora Lenišće sustavom javne vodoopskrbe i odvodnje, te će se stvoriti preduvjeti za buduću gradnju stambenih objekata na području mikrolokacije Trg Zlate Bartl te za potpuno uređenje cesta i staza u tom dijelu Lenišća.

www.sjever.hr 31.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.