Now Reading:
Odnio nekoliko stotina litara goriva
Full Article 2 minutes read

Odnio nekoliko stotina litara goriva

kamion

U razdoblju od 26. do 29. srpnja 2019. godine, nepoznati počinitelj je iz nezaključanih rezervoara radnog stroja i teretnog automobila parkiranih na parkiralištu u Velikoj Vesi otuđio nekoliko stotina litara goriva i time oštetio 39-godišnjeg hrvatskog državljana za nekoliko tisuća kuna, izvijestili su iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.
U razdoblju od 25. do 29. srpnja 2019. godine, u Gornjem Čemehovcu, nepoznati počinitelj je iz ormara otključane kuće, u vlasništvu 62-godišnje hrvatske državljanke, otuđio više tisuća kuna.
U razdoblju od 17. do 19. srpnja 2019. godine, nepoznati počinitelj je koristio podatke s kartice tekućeg računa 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, te obavio veći broj transakcija, a također je i rezervirao naplatu.
Zagorska policija izvijestila je i o požaru. Jučer, 29. srpnja, oko 19 sati došlo je do požara na krovištu klijeti u Slanom Potoku. Do požara je došlo kada je 33-godišnji hrvatski državljanin spaljivao smeće u pečenjari, a vatra se proširila na krov klijeti i na drvenu nadstrešnicu. Požar su ugasili pripadnici ZJV Zabok i DVD-a Gornja Stubica, a materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

n.k. / sjever.hr 30.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.