Now Reading:
VEČERAS KREĆE ŠEST DANA LUDOG PROVODA I FEŠTI NA SJEVERU HRVATSKE: Za početak Jelena Rozga……
Full Article 3 minutes read

VEČERAS KREĆE ŠEST DANA LUDOG PROVODA I FEŠTI NA SJEVERU HRVATSKE: Za početak Jelena Rozga……

Još nas nekoliko sati dijeli od velike tradicionalne kulturno-turističke manifestacije Porcijunkulovo, koja ove godine obilježava 55. godinu održavanja. Tako će od danas do 4. kolovoza brojni Međimurci i ostali posjetitelji imati priliku 6 dana uživati u bogatom programu koji je Turistička zajednica grada Čakovca pripremila kako bi na jednom mjestu objedinila najbolje od svega što Međimurje nudi.

Večeras će, nakon službenog otvorenja u Atriju Muzeja Međimurje, od 22 sata sve zabavljati Jelena Rozga, a za dobru atmosferu tu je i Vinski grad koji će se nalaziti u Perivoju Zrinski, gdje ćete moći zaroniti u svijet dobre vinske kapljice, dok će i ljubitelji piva doći na svoje u Vrtu piva na terasi Uska ulica. Uz Rozgu, koncert vam pripremaju i Pastiri u Shpitza baru i Fox baru te Full gas u Paladinu.

porcijunkulovo

Još se nećete oporaviti od Rozge, a već će vas sljedeći dan u srijedu, 31. srpnja, dobro prodrmati zabavljačica bez premca Maja Šuput. Naravno, osim nje, cjeli dan će vam na raspolaganju biti brojne radionice, Vinski grad i Vrt piva te koncert Dobrih vibracija u Shpitza baru i Fox baru, Kovačić Brothersa u Bistro Beška i Tihomira Kožine u Paladinu.

U četvrtak, 1. kolovoza, na noge lagane će vas u Perivoju Zrinski dići legendarni Hari Mata Hari, ali veselo će biti i u Shpitza baru i Fox baru gdje će zasvirati TS Odabrani, a u Bistro Beški nastupit će Tamara Korunek i Matija Turk, dok će se u Paladinu za dobru atmosferu pobrinut Stanko Brothers.

Petak, 2. kolovoza, obilježit će Klapa Intrade i Tomislav Bralić koji će nastupiti u Perivoju Zrinski, Lili Gee u Shpitza baru i Fox baru te Ljubavnici Band u Paladinu.

U subotu,3. kolovoza za show će se u Perivoju Zrinski pobrinuti Las Vegas Show, Štala by Mario Kovač u Shpitza baru i Fox baru i Senzacija band u Paladinu, dok će ljubitelji automobila doći na svoje na II. Ak The North Crew Meet, prezentaciji vozila Fićo kluba Međimurje i prezentaciji američkih automobila Klub američkih automobila – “ST.GEORGE HILLS”.

Posljednjeg dana Porcijunkulova čeka vas prava euforija koju će vam prirediti legendarni Plavi orkestar koji će koncert održati u Perivoju Zrinski, Belfast Food u Shpitza baru i Fox baru i TS Lajk u Paladinu.

m.horvat/sjever.hr 30.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.