Now Reading:
NK VARAŽDIN TRAŽI SVOJU PRILIKU: Hajduk ima dobrih ali i loših strana – tvrdi trener Perković
Full Article 2 minutes read

NK VARAŽDIN TRAŽI SVOJU PRILIKU: Hajduk ima dobrih ali i loših strana – tvrdi trener Perković

NK Varaždin ima svoju povratničku premijeru ove nedjelje pred domaćom publikom u drugom kolu Prve HNL. Utakmica se igra od 20.00 sati, a prema informacijama iz kluba interes je odličan. Najavljujući susret protiv Hajduka domaći strateg Borimir Perković kazao je da splitska momčad ima dobrih ali l loših strana.

Kazao je kako je ciljano išao gledati Hajdukovu utakmicu prvog kola jer, napomenuo je, gledajući utakmicu uživo najbolje se mogu vidjeti neke stvari. Ponovio je kako Hajduk ima jake individualce, ali da je u njihovoj igri uočio i dobre i loše strane koje je prenio igračima u svlačionici. Istaknuo je i kako je kod Hajduka promjenom trenera došlo i do promjene fizionomije igre. O nekakvom mogućem rezultatu u nedjelju nije bilo prognoza i nagađanja.

Što se tiče igračkog kadra Jamal Bajadaouh, prema riječima trenera, nije zasada spreman dok je Goran Jozinović ozlijeđen.

Leon Benko je govoreći o utakmici, kazao da je ozračje oko kluba i vezano uz utakmicu jako dobro. Očekuje se pun stadion i najavio je da će ekipa svojom igrom i zalaganjem napraviti sve da opravdaju povjerenje koje imaju kod publike.

Benko je kazao kako je velika razlika između prve i druge lige, ali da svakako treba pokazati više hrabrosti, a nekada je važan i faktor sreće.

Vrata stadiona u nedjelju se otvaraju od 18.00 sati. Što se tiče organizacije same utakmice u klubu su i više nego zadovoljni. S obzirom na veliki interes još jednom su pozvali sve navijače da što prije nabave ulaznice kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

s.kalajdžija/sjever.hr 25.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.