Now Reading:
HAK: Pojačan promet
Full Article 2 minutes read

HAK: Pojačan promet

hak

Prema posljednjim informacijama iz na A1 Zagreb-Split-Ploče povremeno dolazi do stvaranja kolona vozila u pokretu između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora. Kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

A3 Bregana-Lipovac:
na zagrebačkoj obilaznici radovi su na mostu Sava između čvorova Ivanja Reka i Kosnica u smjeru zapada (Bregane/Lučkog). Prometuje se po dva sužena traka, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.
Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače mole za strpljenje, upozoravaju ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Pozivaju vozače na pojačan oprez na brzoj cesti između čvorova Luka i Sv. Helena (DC10), zbog požara na vozilu.
Na graničnim prijelazima čeka se do pola sata na ulaz i izlaz iz zemlje. Zbog radova zatvoren je granični prijelaz GP Goričan (most preko rijeke Mure). Promet se preusmjerava na GP Goričan II.
Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama. U pomorskom prometu nema poteškoća.

www.sjever.hr/aktualno.hr/HAK 06.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.