Now Reading:
ATLETSKO ČUDO IZ MALOG BUKOVCA KRAJ LUDBREGA: Iako se natjecala sa dvije godine starijim atletičarkama Rahela uzela dva zlata na Balkanskom prvenstvu
Full Article 2 minutes read

ATLETSKO ČUDO IZ MALOG BUKOVCA KRAJ LUDBREGA: Iako se natjecala sa dvije godine starijim atletičarkama Rahela uzela dva zlata na Balkanskom prvenstvu

rahela

Na prvenstvu Balkana za starije juniorke i juniore održanom u rumunjskom gradu Cluju, mlada varaždinska atletičarima Rahela Leščak, članica AK Sloboda, osvojila je prvo mjesto u utrci na 400 m prepone, s rezultatom 1.01.82. Njezin plasman ima još veću vrijednost jer je trčala s atletičarkama koje su dvije godine starije od nje.
Drugu zlatnu medalju Rahela je osvojila u štafeti 4×400 m, koju je istrčala zajedno sa svojim kolegicama iz reprezentacije Novković, Pazman i Drljačić.

Za dva tjedna Rahela Lešćak nastupiti će na EYOF-u ,olimpijskom festivalu mladih sportaša do 18 godina, a natjecanje će se održati u glavnom gradu Azerbajđana Bakuu.
Rahela je svojim postignućima u svojoj kategoriji i disciplini trenutno 11. atletičarka u Europi i 21. u svijetu, što je pokazatelj njezinog izvrsnog talenta i rada.  Velike zasluge u uspjehu, pored Rahelinog zalaganja, imaju i njezin trener Marinko Šipoš i obitelj koja ju svesrdno podržava.
Inače, osim što je odlična sportašica, Rahela je odlična učenica. Živi u Malom Bukovcu na krajnjem istočnom dijelu Varaždinske županije i na treninge svaki dan putuje više od 40 km.

www.sjever.hr 04.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.