Now Reading:
Najava: 2.Memorijalni sportski turniri za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave
Full Article 2 minutes read

Najava: 2.Memorijalni sportski turniri za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave

branitelji

Čuvajući spomen na poginule branitelje s područja Grada Lepoglave, udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava, uz potporu Grada Lepoglave, organizira 7. srpnja u Lepoglavi memorijalni turnir.

Riječ je o Memorijalnom sportskom turniru za poginule branitelje s područja Grada Lepoglave koji će ove godine doživjeti svoje drugo izdanje. Na turniru će nastupiti članovi i ekipe braniteljskih udruga koji će sudjelovanjem na turniru odati počast i čuvati spomen na 12-oricu poginulih hrvatskih vitezova s područja Grada Lepoglave.

Turnir će se održati u Gradskom parku u Lepoglavi. Prije samog početka natjecanja zakazanog za 10 sati, u crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, s početkom u 8 sati, bit će služena misa za poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje. Nakon misnog slavlja, u 9 sati, kod spomen obilježja 12-orici poginulih branitelja s područja Grada Lepoglave, u Parku hrvatskih branitelja, bit će položen vijenac i upaljenje svijeće.

Turnir će biti otvoren u 10 sati nakon čega slijede sportska natjecanja u stolnom tenisu, visećoj kuglani, Beli, šahu, gađanju zračnom puškom, pikadu i povlačenju užeta. Najuspješnijima će biti dodijeljena priznanja, a svim sudionicima turnira zahvalnice.

www.sjever.hr 02.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.