Now Reading:
Zbog prometne nesreće na autocesti u blizini Novog Marofa stvaraju se gužve i kolone
Full Article 2 minutes read

Zbog prometne nesreće na autocesti u blizini Novog Marofa stvaraju se gužve i kolone

gužva

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Komin na 61+400 km u smjeru Zagreba, pozivamo vozače na pojačan oprez. Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora – stoji u objavi HAK-a.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na svim važnijim cestovnim pravcima, a osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb između Lučkog i čvora Bosiljevo u oba smjera, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu prema GP Kaštel i Plovanija i tunelu Učka, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima te u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Danas od 12 do 23 sata na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.

-U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine. Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari – podsjećaju u HAK-u.

www.sjever.hr/HAK Foto arhiva 30.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.