Now Reading:
U Križevcima održana prva sjednica Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije
Full Article 2 minutes read

U Križevcima održana prva sjednica Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

obrtnicki sajam krizevci

Jučer je u Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima održana prva sjednica  Organizacijskog odbora 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije kojom je predsjedao župan, ujedno i Predsjednik Organizacijskog odbora Darko Koren. Na sastanku se raspravljalo o organizacijskim i financijskim aktivnostima vezanim za pripremu 22. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije te je dogovoreno da će se sajam i ove godine održati od 8. do 10. listopada 2019. godine.

Raspravljalo se i o prijedlozima teme sajma, mogućim partnerima te programu same manifestacije. Sadržaji koji su već tradicionalni te se zbog velikog interesa posjetitelja ponavljaju iz godine u godinu poput revije frizura i modne revije, nagradne igre ili prezentacije obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola održat će se i ove godine, a program će biti popunjen i novim zanimljivim sadržajima.
Za direktora sajma članovi organizacijskog odbora i ove godine jednoglasno su izabrali Božu Baraća, tajnika Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Uz župana Korena, sastanku su prisustvovali i županijski pročelnici, ravnateljica PORA Razvojne Agencije Melita Birčić, zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević,tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać te članovi Organizacijskog odbora.

www.sjever.hr/kckzz.hr 28.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.