Now Reading:
Međimurska policija uhitila počinitelje više provala, za jednim se još traga
Full Article 2 minutes read

Međimurska policija uhitila počinitelje više provala, za jednim se još traga

policija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave međimurske dovršili su jučer zahtjevno, višemjesečno kriminalističko istraživanje.
Jučerašnjim uhićenjima petorice hrvatskih državljana u dobi od 37, 45, 49, te dvojice starosti 40 godina s područja Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, krenulo se u realizaciju spomenutog kriminalističkog istraživanja.
Sumnja se da su osumnjičenici, u razdoblju od prosinca 2018. do svibnja 2019. godine, prema prethodnom međusobnom dogovoru provalili u nekoliko trgovina i stambenih objekata na području Međimurske, Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, a sve s ciljem da iz tih objekata ukradu novac i razne duhanske proizvoda. Dosadašnjim istraživanjem utvrđeno je kako su u četiri navrata provalili u jednu obiteljsku kuću te u tri trgovine u Donjem Mihaljevcu, Zrinskom Topolovcu, Križevcima i Starom Gradcu.
Petorica uhićenika su, uz kaznenu prijavu, tijekom jučerašnjeg dana predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.
Za jednim od počinitelja, rođenim 1965. godine, koji trenutno nije dostupan policiji, intenzivno se traga.

sjever.hr 27.06.2019. 27.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.