Now Reading:
Hrvatske odbojkašice u finalu Europske zlatne lige u subotu od 19 sati u varaždinskoj Areni!
Full Article 2 minutes read

Hrvatske odbojkašice u finalu Europske zlatne lige u subotu od 19 sati u varaždinskoj Areni!

odbojka

Hrvatske odbojakšice u polufinalu Final Foura Europske zlatne lige pobijedile su Španjolsku 3:1 (25:21, 25:22, 23:25, 25:20) i u subotu od 19 sati u varaždinskoj Areni igrat će za naslov!
Protivnice će hrvatskim odbojkašicama biti Čehinje koje su također s 3:1 (25:16, 25:15, 23:25, 26:24) pobijedile Bjelorusiju.
– Naš cilj je bio ući u finale. Imale smo dosta oscilacija u igri. Španjolska je u jednom momentu imala samo jednu igračicu i dopustile smo da nas dovede u tešku situaciju. Na kraju smo se izvukle i timski odradile odlično. Ima mjesta za napredak. Sutra nas čeka Češka. Zapravo smo se samo spremali za Španjolsku. Kako smo domaćini, želimo da trofej ostane ovdje – izjavila je nakon pobjede hrvatska reprezentativka Samanta Fabris.
Hrvatski izbornik Daniele Santarelli utakmicu je opisao kao čudnu.
– Rezultat je nevjerojatan. Prvi set smo bili fantastični, drugi ne, ali smo dobili, u trećem smo puno griješili iako je pritisak bio na Španjolskoj. To nam je važno iskustvo. Sretni smo zbog pobjede i finala. Sad se morao odmoriti za sutrašnji meč. Češka je dobar tim. Nisam ih puno gledao, ali izbalansirane su, igraju bez grešaka. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Mi sigurno moramo igrati bolje – rekao je hrvatski izbornik.
Uoči finala, od 16 sati igrat će se utakmica za treće mjesto između Bjelorusije i Španjolske. Finale počinje u 19 sati. Ulaz u Arenu je besplatan.

aktualno.hr / sjever.hr 21.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.