Now Reading:
Vrdoljak: HNS neće podržati Kolindu Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima
Full Article 2 minutes read

Vrdoljak: HNS neće podržati Kolindu Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima

vrdoljak

HNS neće podržati Kolindu Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima, komentirao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, a osvrnuo se i na zahtjev Milana Bandića za smjenom ministrice obrazovanja Blaženke Divjak

‘Mi pripadamo sebi, svojim ljudima, politikama i biračima, pa tako isto biramo i podržavamo predsjedničkog kandidata’, dodao je šef HNS-a Ivan Vrdoljak gostujući na N1.

Govoreći o kritikama Milana Bandića usmjerenim prema HNS-ovoj ministrici Blaženki Divjak rekao je kako je ponašanje Milana Bandića pitanje pristojnosti i kulture u hrvatskoj politici.

‘Mi bi se trebali naviknuti da kada je netko bezobrazan i vulgaran ti budeš bezobrazniji i vulgarniji. Mi u HNS-u nećemo tako razgovarati, uvijek ćemo dati neki vrlo jasan sadržaj, jasan politički stav i težiti da Hrvatska u cjelosti, a počev od politike, bude pristojnija’, rekao je Vrdoljak.

Na pitanje o pokušaja Milana Bandića da smijeni ministricu obrazovanjaBlaženku Divjak, rekao je kako bez Divjak HNS nije u vlasti.https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/vrdoljak-hns-nece-podrzati-kolindu-grabar-kitarovic-na-predsjednickim-izborima-foto-20190612

www.sjever.hr/T portal 13.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.