Now Reading:
Autom udario dvoje djece na biciklu i pobjegao ali je ubrzo uhićen. Dječak u bolnici sa teškim ozljedama
Full Article 2 minutes read

Autom udario dvoje djece na biciklu i pobjegao ali je ubrzo uhićen. Dječak u bolnici sa teškim ozljedama

policija

U srijedu, oko 18.45 sati, u mjestu Goričko osobni automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake kretao se županijskom cestom prema Koprivničkom Ivancu.

Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika u južni odvodni kanal, nakon čega se vratio na kolnik te u zanošenju udario u bicikl, koje je vozilo 8-godišnje dijete i koje je od udarca palo u odvodni kanal. Dijete je bilo bez zaštitne kacige na glavi.

Vozilo je potom udarilo u drugi bicikl koje je vozilo drugo dijete, starosti 9 godina koje, također, nije imalo zaštitnu kacigu na glavi i koje je isto odbačeno u odvodni kanal.

Vozilo je sletjelo u sjeverni odvodni kanal, nakon čega se vratilo na kolnik i bez zaustavljanja udaljilo s mjesta događaja prometne nesreće.

Djeca su prevezena u Opću bolnicu Koprivnica. Do sada prikupljenim informacijama 9-godišnji dječak zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok drugi dječak nije zadobio ozljede.

Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem tijekom večernjih sati uhićen je muškarac rođen 1942.g. s koprivničkog područja. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

www.sjever.hr 13.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.