Now Reading:
Gradske nagrade za najuspješnije učenike OŠ Ante Starčevića Lepoglava
Full Article 2 minutes read

Gradske nagrade za najuspješnije učenike OŠ Ante Starčevića Lepoglava

lepoglava nagrade

Kraj školske godine u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi obilježen je školskom priredbom. U ispunjenoj školsko – sportskoj dvorani učenici su se brojnoj publici predstavili pjevajući, plešući recitirajući, svirajući i glumeći, pokazavši tako dio onog što su naučili tijekom školske godine na izmaku.

Na priredbi su najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima, koji su osvojili nastupili na županijskim i državnim natjecanjima, uručene gradske nagrade. Naime, Grad Lepoglava je i ove godine odlučio, potičući izvrsnost, nagraditi najuspješnije učenike. Nagrade im je ispred Grada Lepoglave uručio gradonačelnika Marijan Škvarić.

Učenici i njihovi mentori koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim i državnim natjecanjima primili su novčani dar i komplet knjiga dok su učenicima koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima uručeni kompleti knjiga.

– Što god radili pokušajte napraviti to najbolje što možete – poručio je učenicima gradonačelnik.

Škvarić prigodom podjele gradskih nagrada učenicima. Posebnu nagradu Učiteljskog vijeća primila je Melania Štefanec. Nju je Učiteljsko vijeće proglasilo učenicom generacije. Nagradu joj je uručio ravnatelj škole Ratko Tomić. Na održanoj priredbi od školskih se klupa oprostila još jedna generacija osmaša.

www.sjever.hr 13.06.2019

Input your search keywords and press Enter.