Now Reading:
U Klanjcu međunarodni nogometni turnir za zagiće i limače
Full Article 2 minutes read

U Klanjcu međunarodni nogometni turnir za zagiće i limače

nogomet klinci

NK Klanjec organizira u subotu 15. i u nedjelju 16. lipnja 2019. prvi međunarodni turnir za zagiće i limače pod nazivom TERME TUHELJ KUP.

Na igralištu NK Klanjec turnir će u subotu otvoriti mali nogometaši iz kategorije zagića, a očekuje se 8 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Početak je u 14:00 sati.
Nedjeljni termin rezerviran je za limače, a prva utakmica počinje u 10:00 sati.
Najuspješnijim ekipama dodijelit će se na kraju turnira nagrade za 1., 2., 3. i 4. mjesto, a jednako tako bit će proglašeni i nagrađeni i najbolji igrač, strijelac i golman.

Uz Terme Tuhelj, ovaj turnir za najmlađe kategorije nogometaša podupire i HEP. Naime, NK Klanjec uspješno je ovaj projekt prijavio na natječaj Hrvatske elektroprivrede za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2019. godini “Svjetlo na zajedničkom putu” i ostvario pravo na potporu u iznosu od 8.000,00 kn.

S obzirom na lijepo vrijeme koje nas očekuje ovog vikenda pozivamo sve ljubitelje nogometa, ali i sve podupiratelje bavljenja sportom naših najmlađih, da dođu i daju svoju navijačku podršku.

www.sjever.hr 13.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.