Now Reading:
Na ludbreškoj bicikijadi voze se Happy i Crazy rute
Full Article 3 minutes read

Na ludbreškoj bicikijadi voze se Happy i Crazy rute

biciklijada

U subotu, 1. lipnja, vozimo bicikle i to na biciklijadi pod imenom BICIKLIJADA2 (Biciklijada na kvadrat). Ponovno se voze dvije rute – happy i crazy.
Happy ruta je zapravo tradicionalna ludbreška biciklijada koja će ove godini biti već 32. po redu, a Crazy ruta je 1. međunarodna biciklijada.

Duljina staze je Crazy rute je cca 80 kilometara i staza nije zahtjevna, no prolaze se dvije županije i dvije države pa su zato prijave omogućene isključivo punoljetnim osobama. Okupljanje sudionika i prijave će biti u CENTRU SVIJETA (Trg Svetog Trojstva). Kreće se u 12:15h prema Letenyu ( Ludbreg- Selnik – Sveti Đurđ – Prelog – Cirkovljan- Draškovec – Hemuševec – Goričan – LETENYE). U 15:00 sati je START 1. međunarodne biciklijade u centru Letenya (polazak prema Ludbregu ( Letenye- Goričan – Donji Kraljevec – Hemuševec – Draškovec – Oporovec – Prelog – Hrženica – Sveti Đurđ – Selnik- LUDBREG).

Važno je znati da je osigurana medicinska pratnja biciklista, osigurana je mobilna okrjepa te okrjepne stanice u Prelogu u hotelu Panorama na polasku i na povratku u odmorištu za bicikliste u Oporovcu.
U vrijeme kada će sudionici Crazy rute klačiti prema cilju, u Centru svijeta u 16:30sati počinje okupljanje sudionika 32. tradicionalne ludbreške biciklijade odnosno Happy rute od cca 12,5 km.

START 32. Ludbreške biciklijade je u 17:00sati, a trasa rekreativne biciklističke vožnje ide iz centra svijeta – Globočec – Čukovec – Sv. Petar – Apatija – Slokovec – Sigetec Ludbreški – Selnik – pa natrag u Centar svijeta.
U Happy ruti mogu sudjelovati svi, i maleni i veliki!

Na povratku u cilj sve posjetitelje očekuje besplatan grah i zabavni program. Koncert će održati popularni “Mejaši”.

www.sjever.hr 30.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.