Now Reading:
Evo gdje možete sudjelovati u humanitarnoj akciji
Full Article 2 minutes read

Evo gdje možete sudjelovati u humanitarnoj akciji

katruža

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.
Nakon što je akcija održana u Murskom Središću, Nedelišću i Svetoj Mariji, katruže će se prodavati u subotu, 25. svibnja 2019. godine:

U Čakovcu u vremenu od 9,00 – 11,30 sati na terasi Gradske kavane Čakovec. Uz aktiviste „Katruže“, akciji će se tradicionalno priključili članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec

U Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 8,00 – 10,30 ispred prodavaonice METSS-a – Robna kuća

U Prelogu će se akcija odvijati u subotu 1. lipnja 2019. godine od 8,00 sati ispred Privredne banke. Katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog

-Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone – mogu ga donijeti direktno na štandove ili u petak 24. svibnja 2019. godine do 13,30 sati u ured Zaklade (Međimurska županija, R. Boškovića 2). Sve one koji katružama žele zamirisati svoj dom pozivamo da ih kupe i na taj način pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije – stoji u pozivu.

www.sjever.hr 23.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.