Now Reading:
Malim varaždinskim nogometašima na uspjehu čestitao i Zlatko Dalić
Full Article 3 minutes read

Malim varaždinskim nogometašima na uspjehu čestitao i Zlatko Dalić

lumen dalić

U nedjelju, 19. svibnja, na Sportskom centru „Sloboda“ u Varaždinu, održano je zadnje kolo „Male Lige prvaka CRO-SLO“. Sudjelovali su klubovi: ŠN „Lumen“ Varaždin, NK „Olimpija“ Ljubljana, NK „Slovenska Bistrica“, NK „Maribor“ i NK „Slaven Belupo“ sa 120 natjecatelja u dvije uzrasne kategorije (U-9 i U-8).

Natjecanje je otvorila stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar, naglasivši da je jedan od glavnih ciljeva ZSUGV-a poticanje i promocija rada sportskih škola i rad s djecom i mladima, a da upravo Škola nogometa „Lumen“ Varaždin i njen predsjednik i glavni trener, Tomislav Jelenski, višegodišnjim trudom, radom i entuzijazmom to dokazuju, te poželjela svim klubovima sudionicima sportsku sreću i natjecanje u duhu sporta.

Nakon službenog otvorenja krenulo je upravo tako, sportski i korektno, a golovi i dobri potezi prštali su sa svih strana.
Po odigranih posljednjih 20 utakmica završila je još jedna „Mala liga prvaka CRO-SLO“. Naslove pobjednika osvojili su ŠN „Lumen“ u kategoriji U-9 i NK „Maribor“ u kategoriji U-8.

Nakon što su medalje i pehare za sve sudionike lige podijelili kapetan NK „Varaždin“ Dario Jertec i prvi strijelac 2. HNL Leon Benko, u goste je „Lumenima“ kao priznanje za još jedan uspjeh stigao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić.
– Pod motom „Sport sportašima“ ponosni smo na ovo sportsko druženje u Varaždinu – rekao je voditelj Nogometne akademije „Lumen“, Tomislav Jelenski.

KONAČNI POREDAK: U-9 (2010.)

  1. ŠN „Lumen“ Varaždin
  2. NK „Olimpija“ Ljubljana
  3. NK „Slovenska Bistrica“
  4. NK „Maribor“
  5. NK „Slaven Belupo“

KONAČNI POREDAK: U-8 (2011.)

  1. NK „Maribor“
  2. NK „Olimpija“ Ljubljana
  3. ŠN „Lumen“ Varaždin
  4. NK „Slaven Belupo“
  5. NK „Slovenska Bistrica“

n.kalajdžija/sjever.hr 20.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.