Now Reading:
Dojdi osmaš, Zagreb te zove!
Full Article 2 minutes read

Dojdi osmaš, Zagreb te zove!

škola

Zamjenica gradonačelnika dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević u petak je u parku Zrinjevac pozdravila sve prisutne na tradicionalnome predstavljanju srednjih škola Dojdi osmaš, Zagreb te zove koje se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Nakon što je pozdravila učenike i posjetitelje, zamjenica gradonačelnika je istaknula važnost ove manifestacije jer budućim srednjoškolcima pruža priliku da se na jednome mjestu upoznaju s programima brojnih zagrebačkih srednjih škola.


Hvala svima što se svake godine ovdje okupljamo u sve većem broju. Odabir srednjoškolskog programa za svaku je mladu osobu zahtjevan proces. Ali isto tako je važno uložiti trud, biti marljiv učenik i dati sve od sebe. Još je malo ostalo do završetka školske godine, nadam se da ćete do kraja dobiti samo najbolje ocjene i upisati željeni program. U tome vam želim mnogo uspjeha!

Manifestaciju su organizirali Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju te Ugostiteljsko-turističko učilište.

www.zagreb.hr 11.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.