Now Reading:
Dani otvorenih vrata Policijske akademije
Full Article 1 minutes read

Dani otvorenih vrata Policijske akademije

policija

Gradonačelnik Milan Bandić je u društvu načelnika Policijske uprave zagrebačke Marka Rašića i načelnika Policijske akademije Dubravka Novaka stigao na Dane otvorenih vrata Policijske akademije što su upriličeni u petak na Cvjetnome trgu.

Moramo činiti sve kako bismo privukli mlade ljude na Policijsku akademiju, rekao je gradonačelnik Bandić te je dodao da je osobito sretan što u PUZ-u radi više od 30% žena. Također je rekao da će uskoro zatražiti sastanak s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem radi pronalaženja zajedničkog rješenje u podizanju standarda rada u PUZ-u.  Zbog prirode posla i životnih prilika, primjeri iz zapadnoeuropskih metropola govore da policajci iz glavnih gradova rješavaju glavninu kriminala koji se nažalost događa u većim gradovima.

Marko Rašić je napomenuo kako će svi koji postanu policijski službenici moći reći da rade  human i častan posao na dobrobit i zadovoljstvo svih građana.

Dane otvorenih vrata je organizirala Policijska uprava zagrebačka  s Policijskom akademijom i uz potporu Vijeća za prevenciju Grada Zagreba radi promoviranja policijske struke te kako bi se mlade motiviralo na upisivanje Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020.

www.zagreb.hr

Input your search keywords and press Enter.