Now Reading:
Sandra Puljko osvojila prvu nagradu na natjecanju Europa u školi
Full Article 2 minutes read

Sandra Puljko osvojila prvu nagradu na natjecanju Europa u školi

šudigo

Dugi niz godina ŠUDIGO Zabok izuzetno je uspješan na natjecanju Europa u školi. Među brojnim radovima koji su pristigli iz cijele Hrvatske, u kategoriji srednjih škola za likovni izričaj Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ponovno je, kao i niz prethodnih godina, osvojila prvo mjesto u dobnoj kategoriji od 18 do 21 godinu!

Ovogodišnja dobitnica prve nagrade je Sandra Puljko, učenica trećeg razreda grafičkog dizajna, čija je mentorica bila profesorica savjetnica Anuška Alfirević. 7. i 9. mjesto također pod njenim mentorstvom, osvojili su učenici grafičkog dizajna Magdalena Štibohar i Andrija Mikša.

“Europa u školi” međunarodno je natjecanje pod pokroviteljstvom Vijeća Europe, Europske komisije, Europskog parlamenta i Europske kulturne fondacije.

Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska u školskoj godini 2018./2019. Organizirali su 25. godinu za redom natjecanje na razini Republike Hrvatske. Međunarodni odbor Europe u školi donio je odluku da se ovogodišnje natjecanje održi pod naslovom: YOUrope-radi se o tebi/ 2019. Godina Europskih izbora.

Dodjela priznanja I nagrada održati će se u Europskom domu Zagreb, 09. Svibnja 2019.

www.sjever.hr Foto Facebook 03.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.