Now Reading:
Slaven Belupo u nedjelju domaćin Osijeku, Matoc glavni djelitelj pravde
Full Article 2 minutes read

Slaven Belupo u nedjelju domaćin Osijeku, Matoc glavni djelitelj pravde

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa nakon pobjede nad Interom u Zaprešiću snage će u novom prvenstvenom ogledu odmjeriti s Osijekom u Koprivnici. Utakmica će se igrati u nedjelju na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš u sklopu 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi ove sezone. U Osijeku je dva puta bilo 1:1, dok su u Koprivnici gosti slavili rezultatom 0:2. Strijelci za našu momčad u dvobojima s Osječanima bili su Gordana i Lima.

Naša momčad trenutno je sedmoplasirana na prvenstvenoj ljestvici s 29 osvojenih bodova, dok je Osijek treći s 53. Trener Ivica Sertić u nedjelju će moći računati na sve svoje igrače osim ozlijeđenog Stipe Bačelić Grgića.

Delegirani su i suci utakmice. Marko Matoc iz Zaprešića bit će glavni djelitelj pravde, dok će mu pomoćnici biti Borut Križarić iz Čakovca i Jerko Crnčić iz Vrbovca. Četvrti sudac utakmice bit će Igor Križarić iz Čakovca, delegatom je imenovan Mladen Žganec iz Svete Nedjelje, dok će Dragutin Poljak iz Zagreba biti kontrolor utakmice.

Utakmica između Slaven Belupa i Osijeka igrat će se u nedjelju s početkom u 16:30, a blagajne i ulazi na stadion otvorit će se dva sata ranije.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 03.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.