Now Reading:
Hoćemo li proći bez kiše?
Full Article 2 minutes read

Hoćemo li proći bez kiše?

kiša

Promjenu vremenu neki su osjetili već tijekom petka, kada je mjestimice bilo ne samo kiše i poslijepodnevnog zahladnjenja, nego i izraženijih pljuskova i grmljavine, pa i olujnog nevremena. Nestabilno će biti i sljedećih dana, tijekom kojih će svakodnevno biti povremene mjestimične kiše, vjerojatno najčešće i u mnogim krajevima najobilnije tijekom ponedjeljka, kada je u gorju, osobito višem, i velika vjerojatnost snijega, uglavnom u noći i ujutro.

Danas nas očekuje promjenljivo i nestabilno te osjetno svježije. U noći i ujutro te ponovo poslijepodne uz mjestimičnu kišu i grmljavinu. Bit će i duljih sunčanih razdoblja, osobito uz obalu. Slab i umjeren jugozapadnjak okrenut će na zapadnjak i prolazno pojačan sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu između 12 i 17, a najviša dnevna uglavnom od 15 do 20 °C.

U nedjelju ujutro djelomice sunčano. Na zapadu od jutra promjenjivo s mjestimičnom kišom i pljuskovima koji će se poslijepodne i u noći na ponedjeljak proširiti na veći dio zemlje. Vjetar mjestimice umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu prijepodne umjereno jugo koje će okretati na prolazno jaku buru, a potom umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom od 4 do 9, duž obale od 9 do 13, a najviša dnevna između 16 i 21 °C.

s.kalajdžija/sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.