Now Reading:
Policija poziva na dodatni oprez i strpljenje zbog radova na nadvožnjaku
Full Article 1 minutes read

Policija poziva na dodatni oprez i strpljenje zbog radova na nadvožnjaku

promet

Radi izvođenja radova sanacije od utorka, 23. travnja za sav promet vozila zatvoren je nadvožnjak „Varteks“ u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Zatvoren je od raskrižja s Zagrebačkom ulicom do raskrižja sa Istočnom obilaznicom (kružni tok). Za vrijeme privremenog zatvaranja, promet vozila odvija se obilazno Zagrebačkom ulicom i Istočnom obilaznicom uz postavljenu privremenu signalizaciju.

-S ciljem bolje protočnosti izvršeno je reprogramiranje semaforskog uređaja na raskrižju Zagrebačke i Gospodarske ulice, dok je novom prometnom signalizacijom Zagrebačka ulica postala cesta s prednošću prolaza, a Gospodarske ulica sporedna cesta. Ovim putem skrećemo pozornost i molimo sve sudionike u prometu, da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, da prilagode brzinu uvjetima i novonastalim okolnostima, te koriste alternativne pravce – poručuju iz policije.

Također, u policiji skreću pozornost na Cehovsku ulicu da zbog povećanja prometa vozila kroz navedenu ulicu, sudionici u prometu budu dodatno oprezni kod prijelaza preko željezničke pruge. INače, planirani završetak radova je 15. kolovoza 2019. godine.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.