Now Reading:
Policija poziva na dodatni oprez i strpljenje zbog radova na nadvožnjaku
Full Article 1 minutes read

Policija poziva na dodatni oprez i strpljenje zbog radova na nadvožnjaku

promet

Radi izvođenja radova sanacije od utorka, 23. travnja za sav promet vozila zatvoren je nadvožnjak „Varteks“ u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Zatvoren je od raskrižja s Zagrebačkom ulicom do raskrižja sa Istočnom obilaznicom (kružni tok). Za vrijeme privremenog zatvaranja, promet vozila odvija se obilazno Zagrebačkom ulicom i Istočnom obilaznicom uz postavljenu privremenu signalizaciju.

-S ciljem bolje protočnosti izvršeno je reprogramiranje semaforskog uređaja na raskrižju Zagrebačke i Gospodarske ulice, dok je novom prometnom signalizacijom Zagrebačka ulica postala cesta s prednošću prolaza, a Gospodarske ulica sporedna cesta. Ovim putem skrećemo pozornost i molimo sve sudionike u prometu, da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, da prilagode brzinu uvjetima i novonastalim okolnostima, te koriste alternativne pravce – poručuju iz policije.

Također, u policiji skreću pozornost na Cehovsku ulicu da zbog povećanja prometa vozila kroz navedenu ulicu, sudionici u prometu budu dodatno oprezni kod prijelaza preko željezničke pruge. INače, planirani završetak radova je 15. kolovoza 2019. godine.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.