Now Reading:
Novi radovi i nove gužve u prometu u Zagrebu?
Full Article 1 minutes read

Novi radovi i nove gužve u prometu u Zagrebu?

gužva

-Zbog izvođenja radova na izgradnji plinovoda u Ulici Donje Svetice na dijelu od Ulice grada Vukovara do Planinske ulice od nedjelje 28. 04. 2019. godine od 08,00 sati do ponedjeljka 27. 05. 2019. godine do 20,00 sati, uspostaviti će se jednosmjeran promet iz smjera sjevera prema jugu.

Promet iz smjera juga prema sjeveru odvijati će se obilazno. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:- Donje Svetice – Ulica grada Vukovara – Heinzelova – Planinska Donje Svetice obratno-

Zbog izvođenja radova na uređenju željezničko-cestovnog prijelaza Gornjodemerska ulica, u zoni prijelaza, od subote 27. 04. 2019. godine od 20,00 sata do nedjelje 28. 04. 2019. godine do 06,00 sati, bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac bit će: • Gornjodemerska ulica – M. Bedeka – Zastavnice – Hojnikova – Gospodarska Sv. Benedikta i obratno.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – objavljeno je na Facebook stranici grada Zagreba.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.