Now Reading:
Policija zaplijenila marihuanu, indijsku konoplju i veće količine novca
Full Article 1 minutes read

Policija zaplijenila marihuanu, indijsku konoplju i veće količine novca

droga

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske pretražili su temeljem naredbe Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, kuću i druge prostorije kojima se koristi 36-godišnjak, sa šireg područja grada Varaždina. Pretragom je pronađeno 1253 grama droge marihuane, dijelovi laboratorija za ilegalni indoor uzgoj indijske konoplje, novac od više desetaka tisuća kuna i više pripremljenih sjemenki indijske konoplje pripremljenih za sadnju u stadiju klijanja.

Više desetaka razvrstanih sjemenki indijske konoplje, jedan pvc smotuljak sa gramom narančasto bijele praškaste materije nalik na kemijsku drogu MDMA. Također je pronađeno i nekoliko pvc posuda sa pripremljenim supstratom za proizvodnju gljiva koje najvjerojatnije u sebi sadrže psihoaktivne tvari, te oprema za uzgoj takvih gljiva.

S obzirom na količine pronađene droge te pakiranja istih, utvrđeno je da je namijenjena daljnjoj preprodaji. Kriminalističko istraživanje se nastavlja , a nakon dovršetka istraživanja protiv 36-godišnjaka će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.