Now Reading:
Policija zaplijenila marihuanu, indijsku konoplju i veće količine novca
Full Article 1 minutes read

Policija zaplijenila marihuanu, indijsku konoplju i veće količine novca

droga

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske pretražili su temeljem naredbe Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, kuću i druge prostorije kojima se koristi 36-godišnjak, sa šireg područja grada Varaždina. Pretragom je pronađeno 1253 grama droge marihuane, dijelovi laboratorija za ilegalni indoor uzgoj indijske konoplje, novac od više desetaka tisuća kuna i više pripremljenih sjemenki indijske konoplje pripremljenih za sadnju u stadiju klijanja.

Više desetaka razvrstanih sjemenki indijske konoplje, jedan pvc smotuljak sa gramom narančasto bijele praškaste materije nalik na kemijsku drogu MDMA. Također je pronađeno i nekoliko pvc posuda sa pripremljenim supstratom za proizvodnju gljiva koje najvjerojatnije u sebi sadrže psihoaktivne tvari, te oprema za uzgoj takvih gljiva.

S obzirom na količine pronađene droge te pakiranja istih, utvrđeno je da je namijenjena daljnjoj preprodaji. Kriminalističko istraživanje se nastavlja , a nakon dovršetka istraživanja protiv 36-godišnjaka će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto arhiva

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.