Now Reading:
Mogu li Dabrovi do nove pobjede?
Full Article 2 minutes read

Mogu li Dabrovi do nove pobjede?

dabrovi

Dvotjedna reprezentativna pauza je završena i rukometaše GRK Varaždin danas očekuje još jedna teška utakmicu Ligi za ostanak. U dosadašnja četiri kola ostvarili su dva remija (Rudan i Gorica) i dvije pobjede (Rudar i Sesvete). Danas je na redu Zamet koji Dabrovima trenutno bježi tri boda.


– U prve četiri utakmice ove lige pokazali smo kako imamo kvalitetu i znanje i da smo se samo igrom slučaja našli u borbi za ostanak. Sada imamo tri utakmice za redom doma i vjerujem kako ćemo osvojiti svih šest bodova. Međutim, idemo utakmicu po utakmicu. Prvi je Zamet koji ima isto tako mladu i perspektivnu momčad. Cijeli tjedan radili smo na taktici kojom ćemo im se suprotstaviti, znamo sve njihove mane i vrline. Rekao sam već, naša kvaliteta nije upitna, treba samo borbeno i koncentrirano ući u utakmicu i pobjeda neće izostati – optimističan je desni vanjski Nikola Kaštelan, Omišanin u redovima GRK Varaždina koji je zajedno sa klupskim suigračem Petrom Vojnovićem cijeli prošli tjedan proveo na pripremama kadetske reprezentacije Hrvatske u Ivanić Gradu.

Utakmica 5. kola Lige ostanak između GRK Varaždin i Zameta igra se večeras u Graberju s početkom u 19 sati. Sat kasnije sastaju se Rudan Labin i Gorica te Rudar i Sesvete. Trenutni poredak: 1. Sesvete 16, 2. Zamet 16, 3. Rudan 15, 4. Gorica 15, 5. GRK Varaždin 13, 6. Rudar 9.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.