Now Reading:
Mogu li Dabrovi do nove pobjede?
Full Article 2 minutes read

Mogu li Dabrovi do nove pobjede?

dabrovi

Dvotjedna reprezentativna pauza je završena i rukometaše GRK Varaždin danas očekuje još jedna teška utakmicu Ligi za ostanak. U dosadašnja četiri kola ostvarili su dva remija (Rudan i Gorica) i dvije pobjede (Rudar i Sesvete). Danas je na redu Zamet koji Dabrovima trenutno bježi tri boda.


– U prve četiri utakmice ove lige pokazali smo kako imamo kvalitetu i znanje i da smo se samo igrom slučaja našli u borbi za ostanak. Sada imamo tri utakmice za redom doma i vjerujem kako ćemo osvojiti svih šest bodova. Međutim, idemo utakmicu po utakmicu. Prvi je Zamet koji ima isto tako mladu i perspektivnu momčad. Cijeli tjedan radili smo na taktici kojom ćemo im se suprotstaviti, znamo sve njihove mane i vrline. Rekao sam već, naša kvaliteta nije upitna, treba samo borbeno i koncentrirano ući u utakmicu i pobjeda neće izostati – optimističan je desni vanjski Nikola Kaštelan, Omišanin u redovima GRK Varaždina koji je zajedno sa klupskim suigračem Petrom Vojnovićem cijeli prošli tjedan proveo na pripremama kadetske reprezentacije Hrvatske u Ivanić Gradu.

Utakmica 5. kola Lige ostanak između GRK Varaždin i Zameta igra se večeras u Graberju s početkom u 19 sati. Sat kasnije sastaju se Rudan Labin i Gorica te Rudar i Sesvete. Trenutni poredak: 1. Sesvete 16, 2. Zamet 16, 3. Rudan 15, 4. Gorica 15, 5. GRK Varaždin 13, 6. Rudar 9.

www.sjever.hr/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.