Now Reading:
Provjerite radno vrijeme trgovačkih lanaca i šoping centara na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak
Full Article 2 minutes read

Provjerite radno vrijeme trgovačkih lanaca i šoping centara na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

shopping

Gotovi svi trgovački centri i šoping centri će za Uskrs biti zatvoreni, dok će većina njih za Uskrsni ponedjeljak raditi, piše N1.

Trgovine Konzuma u petak i subotu radit će normalno dok će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene.

Sve prodavaonice Lidla na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvorene.

Na Veliki petak i Veliku subotu trgovine Spara će raditi prema redovnom radnom vremenu. Za Uskrs će svi Sparovi supermarketi i Intersparovi hipermarketi biti zatvoreni, a za Uskrsni ponedjeljak trgovine će biti otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu i u skladu s radnim vremenom pojedinih šoping centara.

Prodavaonice Kauflanda u petak i subotu imat će redovno radno vrijeme, za Uskrs će biti zatvorene, a za Uskrsni ponedjeljak radit će od 8 do 16 sati.

Dućani Plodina, nakon neradnog Uskrsa, na Uskrsni ponedjeljak će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Na Uskrs će sve prodavaonice Müllera biti zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak raspored rada možete pogledati ovdje.

Trgovački centri City Center na Uskrs će biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi prema redovnom radnom vremenu.

Zagrebački šoping centar Westgate na Uskrs će biti zatvoren dok će u ponedjeljak raditi prema standardnom radnom vremenu.

Avenue Mallu će na Uskrs sve trgovine biti zatvorene dok će kafići i restorani biti otvoreni najkasnije do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak sve trgovine, osim Konzuma, radit će prema redovnom radnom vremenu.

Sve trgovine u Arena Centru na Uskrs će biti zatvorene (McDonald’s će raditi od 14 sati do ponoći, kino od 14.30 do 00.30 sati). Na Uskrsni ponedjeljak sve trgovine i ostali ugostiteljski lokali radit će prema redovnom radnom vremenu.

www.sjever.hr/poslovni.hr

Input your search keywords and press Enter.