Now Reading:
Najveće poslovno okupljanje žena u Krapinsko-zagorskoj županiji
Full Article 2 minutes read

Najveće poslovno okupljanje žena u Krapinsko-zagorskoj županiji

zene

Konferencija “Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji” održati će se 13. svibnja ove godine u Hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici. Konferencija je namijenjena poduzetnicama, obrtnicama, vlasnicama OPG-a, managericama, ravnateljicama, političarkama i svim ženama koje se bore za rodnu ravnopravnost i koje žele ući u svijet businessa.

U sklopu Konferencije, osim panela, izlaganja, razmjena iskustava i međusobnog upoznavanja, organiziramo i mali poduzetnički sajam (prodajni ili izložbeni – ovisno o Vama) i druženje tijekom cijelog dana – program traje od 9 do 16 sati uz pauze za kavu i ručak. Sudjelovanje je besplatno, a možete se prijaviti na: https://zeneipoduzetnistvo.slkomunikacije.com

Kako u svijetu, tako još više i u Hrvatskoj nedostaje istinske ravnopravnosti koja poštuje i afirmira različitosti, te vidi dobit i prednost u davanju prilike ženama. Muškarci nisu skloni dopustiti ženama ulazak u svoj “klub”, stoga je misija ove konferencije početak osnivanja “ženskog poduzetničkog kluba”, umrežavanje te kroz zajedničke inicijative, razmjenu iskustava, druženje i permanentnu edukaciju, još upornije raditi na promjeni percepcije žena u poslovnom svijetu.

Ovom Konferencijom žele se pojačati aktivnosti vezano uz promociju, edukaciju, savjetovanje i umrežavanje žena koje se bave poduzetništvom, kao i žena koje imaju ambicija napredovanja tijekom radnog vijeka i koje žele sudjelovati u upravljačkim procesima srednjih i velikih sustava. Želi se potaknuti žene da krenu u poduzetničke vode i da se više angažiraju u svim sferama upravljanja i kreiranja politika, kao i pružiti im sustav mentorske podrške. Ciljeve se mogu postići ukoliko svi zajedno udruže snage i pojačanim se aktivnostima potaknu pozitivne promjene u društvu (tradicionalne percepcije i institucionalnu podršku za promjene koje su nužne).

CILJEVI KONFERENCIJE: poticanje na poduzetništvo žena i umrežavanje poduzetnica ; motivacija za pokretanje i razvoj poduzetništva; prezentacija inspirativnih priča i projekata; logistika za promociju i razvoj poduzetničkih aktivnosti žena (naglasak na teme financiranja, edukacije i umrežavanja poduzetnica); razmjena iskustava i kreiranje novih tržišnih suradnji i prilika; provedba kontinuiranih edukacija kao najboljeg ulaganja u poduzetništvo; angažiranje i poticanje na veću poslovnu aktivnost žena na poslovima upravljanja; poticanje konkurentnosti i izvrsnosti među poduzetnicama; smanjenje marginaliziranog položaja žena u poslovnom svijetu.


Više na https://zeneipoduzetnistvo.slkomunikacije.com/

m.sopek/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.