Now Reading:
Modabus nakon Varaždina prošao kroz Krapinu, Vukovar, Koprivnicu,Zagreb….. i ide dalje
Full Article 2 minutes read

Modabus nakon Varaždina prošao kroz Krapinu, Vukovar, Koprivnicu,Zagreb….. i ide dalje

modabus

Varteks Modabus 13. veljače 2019. prvi je puta otvorio svoja vrata ispred Arene u Varaždinu, od kud je nastavio svoj put diljem Hrvatske. Od predstavljanja, naš Modabus posjetio je mnoge lokacije, a neke od njih su Koprivnica, Vukovar, Jastrebarsko, Dugo Selo, Križevci, Slatina, Sisak, Petrinja, Sveti Ivan Zelina, Krapina, Ivanić-Grad, Rijeka, Karlovac, Nova Gradiška, Našice, Đakovo, Zaprešić, Sesvete, Samobor, Virovitica, Velika Gorica, Čazma, Vrbovec i najpoznatija proizvodnja automobila u Hrvatskoj, “Rimac automobili”.

Modabus je uveličao i važne događaje u Varteks poslovanju poput otvaranja novih dućana pa je tako navratio i do Arena Centra u Zagrebu gdje je Varteks otvorio novi dućan, a posjetio je i Osijek gdje je otvoren novi Outlet dućan. Ideju Modabusa prepoznali su i drugi pa je Modabus pozvan i u zagrebački Studentski centar kako bi dao dodatnu dimenziju Rotaraction konferenciji, ali i na Zagrebački Velesajam za vrijeme Fashion HR-a. Modabus u svoj vozi red svakodnevno upisuje nove gradove i mjesta diljem Hrvatske, tako da je ovo samo početak. Pratite nas i dalje te i doživite ovo modno iskustvo iz prve ruke.

-Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata i dostavu na kućna vrata – poručuju iz varaždinske tvrtke.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.