Now Reading:
KISS – kreativna industrija, samozapošljavanje i samopouzdanje
Full Article 1 minutes read

KISS – kreativna industrija, samozapošljavanje i samopouzdanje

kiss

U Zaboku je održana konferencija za medije na temu projekta KISS, a konferenciji je nazočila zamjenica župana Jasna Petek.

Projekt „KISS – Kreativna industrija, samozapošljavanje i samopouzdanje“ provodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u suradnji s partnerima – Krapinsko-zagorskom županijom i  Mrežom udruga Zagor.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a primarno je namijenjen nezaposlenim mladim osoba i nezaposlenim osobama s invaliditetom koje imaju želju naučiti više o kulturnim i kreativnim industrijama kao pokretaču gospodarstava i (samo)zapošljavanja, a pritom se žele dodatno educirati.

U okviru projekta koji traje do 6. siječnja 2021. godine provest će se nekoliko verificiranih programa – web dizajn, modni dizajn, engleski jezik A1 i engleski jezik B1. Uz to, provest će se i nekoliko radionica – one o kreativnim i kulturnim industrijama, odnosno o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu te program pripreme na tranziciju koji će obraditi niz tema – svladavanje  stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja te primjere iz stvarnog života.

www.sjever.hr/kzz.hr

Input your search keywords and press Enter.