Now Reading:
U Čakovcu održana regionalna Domijada
Full Article 50 second read

U Čakovcu održana regionalna Domijada

domijada

Graditeljska škola Čakovec i učenički dom škole, u subotu 13. travnja bili su domaćin 44. regionalne Domijade učeničkih domova sjeverne Hrvatske. Domijada obuhvaća smotru sportskih i kulturnih dostignuća učenika, a u dvorani Graditeljske škole, Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću tristotinjak sudionika snage je odmjerilo u odbojci, košarci, šahu, stolnom tenisu, badmintonu i malom nogometu. Drugi, kulturno-umjetnički dio natjecanja održat će se u Kutini.

Dobrodošlicu je učenicima i njihovim voditeljima zaželio ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Zvonko Ladić te ujedno predstavio školski kompleks. Sportsko natjecanje učenika srednjih škola iz Bjelovara, Ivanić Grada, Križevaca, Varaždina, Virovitice, Garešnice i Čakovca otvorio je zamjenik župana Josip Grivec. Natjecateljima je poželiougodno druženje i uspješne rezultate, uz nadu da će iz Čakovca i Međimurja ponijeti lijepe uspomene.

Upravo poticanje druženja, prevencija rizičnih oblika ponašanja i vrednovanje dostignuća učenika iz učenički domova, razlozi su pokretanja i ciljevi održavanja Domijade.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.