Now Reading:
Varaždinac Carev visoko na listi stranke Pametno za EU parlament?
Full Article 2 minutes read

Varaždinac Carev visoko na listi stranke Pametno za EU parlament?

pametno

Stranke Pametno i Unija Kvarnera danas su u Rijeci potpisale sporazum o zajedničkom izlasku na EU izbore. Na potpisivanju je bio i predsjednik varaždinske organizacije te stranke Dario Carev koji bi, prema neslužbenim informacijama, trebao zauzeti visoko mjesto na listi za EU parlament.

Dario Carev je u politiku ušao prije četiri godine kao član Pametno kako bi se upravo kroz stranku čije vrijednosti i stavove živi i osobno angažirao – stoji u predstavljanju kandidata na službenom Facebook profilu. Po struci je informatičar i radi u Varaždinu u tvrtci XALAX kao senior developer. Iskustva iz IT industrije, u kojoj se prvenstveno cijene znanje i trud, te spoznaja da ne postoje prepreke koje čovjek tim osobinama i vještinama ne može svladati – rado prenosi u svoje političko djelovanje.

Naše društvo uporno nazaduje jer ga već desetljećima vode korumpirani političari, gramzljivi i zainteresirani samo za uske vlastite interese. Svrgavanjem s vlasti takvih starih političara i njihovih političkih modela kao društvo još uvijek imamo šansu našu zajednicu učiniti dobrim mjestom za život. U modernom i globaliziranom svijetu na budućnost moramo gledati kao da je sadašnjost, jer današnje tehnologije i razvoj tjeraju na stalnu promjenu. Ona je dobra ako caruje znanje i radišnost, a ne lopovluk i ako se s njom zna upravljati, a ne manipulirati – poručuje Carev.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.