Now Reading:
Varaždinac Carev visoko na listi stranke Pametno za EU parlament?
Full Article 2 minutes read

Varaždinac Carev visoko na listi stranke Pametno za EU parlament?

pametno

Stranke Pametno i Unija Kvarnera danas su u Rijeci potpisale sporazum o zajedničkom izlasku na EU izbore. Na potpisivanju je bio i predsjednik varaždinske organizacije te stranke Dario Carev koji bi, prema neslužbenim informacijama, trebao zauzeti visoko mjesto na listi za EU parlament.

Dario Carev je u politiku ušao prije četiri godine kao član Pametno kako bi se upravo kroz stranku čije vrijednosti i stavove živi i osobno angažirao – stoji u predstavljanju kandidata na službenom Facebook profilu. Po struci je informatičar i radi u Varaždinu u tvrtci XALAX kao senior developer. Iskustva iz IT industrije, u kojoj se prvenstveno cijene znanje i trud, te spoznaja da ne postoje prepreke koje čovjek tim osobinama i vještinama ne može svladati – rado prenosi u svoje političko djelovanje.

Naše društvo uporno nazaduje jer ga već desetljećima vode korumpirani političari, gramzljivi i zainteresirani samo za uske vlastite interese. Svrgavanjem s vlasti takvih starih političara i njihovih političkih modela kao društvo još uvijek imamo šansu našu zajednicu učiniti dobrim mjestom za život. U modernom i globaliziranom svijetu na budućnost moramo gledati kao da je sadašnjost, jer današnje tehnologije i razvoj tjeraju na stalnu promjenu. Ona je dobra ako caruje znanje i radišnost, a ne lopovluk i ako se s njom zna upravljati, a ne manipulirati – poručuje Carev.

s.kalajdžija/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.